Elérhetőségek

Alpokalja Panzió-Étterem

Cím: 9730 Kőszeg,
Szombathelyi u. 8.
Telefon:
+36/94/563-251
+36/94/360-056
Mobil: +36/20/669-7502
E-mail: alpokaljapanzio@alpokaljapanzio.hu
Fizetési...

Fizetési eszközök

  

                Panziónk


                            VAKÁCÁCIÓ   2019.    NYÁRI AKCIÓNK

2019. július 1. és 2019. augusztus 23. között érvényes

Nálunk egy gyermek szállása 14 éves korukig – szülőkkel, nagyszülőkkel egy szobában - ingyenes, ha min. 3 éjszakát itt töltenek!

Szoba ára 11 600 Ft/ éj + IFA

 KŐSZEG 

Magyarország ékszerdoboza, ismerjék meg városunkat és csodálatos környékét!

                    Megszámlálhatatlan élmény teszi feledhetetlenné az itt töltött napokat!

                                                                                              Sok szeretettel várunk mindenkit!

                                                                                                      Alpokalja Panzió Étterem

Büszkén mondhatjuk, hogy Vendégeink nagy része újra és újra visszatér hozzánk! Segítőkész, barátságos személyzetünk jelmondata: Nálunk a Vendég az első!

Kőszeg elvarázsol. Az ember itt „időkapszulába” kerül, s egyszerre éli meg a múltat és a jelent, s ezzel feledhetetlen élményt kínál az ideérkezők számára.  A történelem, és a természet egyaránt jelen van nálunk.

Kőszeg és környéke számtalan érdekes és szép látványt nyújt az idelátogatók részére,  s szívesen segítünk  ajánlatainkkal, hogy igazán élménydús  lehessen az itt eltöltendő pihenés.

Nyugat-Magyarországon, Kőszegen, e gyönyörű történelmi kisvárosban az osztrák határtól 4 km-re 25 szobával – 70 fős szálláskapacitással - várjuk Vendégeinket. Szobáink  nagy részének ablakaiból  a Kőszegi-hegység fenséges vonulataira és az itt csörgedező Gyöngyös patakra láthatnak a hozzánk érkező Vendégeink. A történelmi belváros tőlünk 1,8 km-re található. Panziónk egész évben üzemel. Kiválóan alkalmas mind családok, mind munkahelyi közösségek, konferenciák, rendezvények megtartására,  mind aktív kikapcsolódásra, pihenésre.

Az épület előtti parkolónk 40 személygépkocsi és 4 autóbusz befogadására alkalmas. A parkolás ingyenes. A gyermekekkel érkező Vendégekre gondolva  egy kis játszótérrel rendelkezünk.
A téli sportok szerelmesei számára szaunát építettünk ki, hogy energiájukat ne csak éttermünkben, hanem szaunánkban is visszanyerhessék!

Éttermünket a kitűnő konyha, a bő választék, az udvarias kiszolgálás és a kedvező árak jellemzik. Étlapunkon a házias és a magyaros konyha finomságain túl a hal és a vad ételek is megtalálhatók.

Több különteremmel  is rendelkezünk.


Amennyiben szeretne korábban bejelentkezni, illetve később kijelentkezni szobájából, kérjük, forduljon a Recepcióhoz. Lehetőségeink szerint teljesítjük kérését, kollégáink tájékoztatják Önt az esetlegesen felmerülő extra költségről.

Megközelítés

Autóval: Budapest felől; Szombathelyig az M86-on, majd 87-es főúton haladva Kőszeg első épületcsoportja nagy parkolóval az út bal oldalán.

Ausztria felől: a határon - Kőszegnél áthaladva -  le sem kell térni a 87-es útról, Kőszeg utolsó épületcsoportja vagyunk az út jobb oldalán. ( OMV benzinkút után)

Vonattal és busszal érkezők a Vasút megállónál szálljanak le, s Szombathely felé sétálva a Gyöngyös patak mentén 5 perc sétával jutnak el panziónkba.

Kérésre szívesen kimegyünk Vendégeinkért a vasútállomásra!

Távolság  Kőszeg történelmi belvárosától:  1,8 km

SZOBAFOGLALÁS ONLINE

Panzió I.  

Az épület stílusával harmonikusan beleilleszkedik az alpesi környezetbe. Belső megjelenésében a fa az uralkodó, a szobák meleg hangulatát is ez adja meg.

2 ágyas szobáink  többnyire  itt találhatók részben a Kőszegi-hegyek felé adott  kilátással, hagyományos bútorzattal, külön ágyas és franciaágyas elrendezéssel.

Számos szobánk pótágyazható. A fürdőszobák ebben az évben teljes körű felújításra kerültek, megszépültek

Panzió II.  

Szobáink ebben az épületben modern harmóniát sugallnak. A szellős térben kényelmesen elfér egy nagyméretű franciaágy és egy szólóágy a gyermekkel érkező családokra gondolván. 

A fürdőszobákban zuhanyfülke található. A szobák egy része csodás panorámát kínál a Kőszegi-hegységre, az ablakok alatt csörgedező Gyöngyös patakra. 

A szobákban 1 pótágy elhelyezhető másik gyermek részére. 

.Bármelyik szobánk  igénybe vehető egyágyas szobaként, amely egy fő számára kényelmes elhelyezést nyújt.
Vissza az előző oldalra!
Alpokalja Panzió-Étterem - Magyar