Elérhetőségek

Alpokalja Panzió-Étterem

Cím: 9730 Kőszeg,
Szombathelyi u. 8.
Telefon:
+36/94/360-056
+36/94/563-251
Mobil:
+36/20/669-7502
E-mail:
alpokaljapanzio@alpokaljapanzio.hu
Fizetési...

Fizetési eszközök

  

                Panziónk


Kedves Vendégeink!
 
Jelenleg nincsenek korlátozó intézkedések, így nagyon sok szeretettel várjuk Önöket!
 
                                                                Alpokalja Panzió munkatársai
 
MEGÚJULTUNK!   MEGSZÉPÜLTÜNK!
 
Érdemes idelátogatni!!!
 
Minden szobánk klímával felszerelt! De jól esik ez a forró nyári napokon!

MINDENKINEK AJÁNLJUK:

Büszkén mondhatjuk, hogy Vendégeink nagy része újra és újra visszatér hozzánk! Segítőkész, barátságos személyzetünk jelmondata: Nálunk a Vendég az első!

Kőszeg elvarázsol. Az ember itt „időkapszulába” kerül, s egyszerre éli meg a múltat és a jelent, s ezzel feledhetetlen élményt kínál az ideérkezők számára.  A történelem, és a természet egyaránt jelen van nálunk.

Kőszeg és környéke számtalan érdekes és szép látványt nyújt az idelátogatók részére,  s szívesen segítünk  ajánlatainkkal, hogy igazán élménydús  lehessen az itt eltöltendő pihenés.

Nyugat-Magyarországon, Kőszegen, e gyönyörű történelmi kisvárosban az osztrák határtól 4 km-re 25 szobával – 70 fős szálláskapacitással - várjuk Vendégeinket. Szobáink  nagy részének ablakaiból  a Kőszegi-hegység fenséges vonulataira és az itt csörgedező Gyöngyös patakra láthatnak a hozzánk érkező Vendégeink. A történelmi belváros tőlünk 1,8 km-re található. Panziónk egész évben üzemel. Kiválóan alkalmas mind családok, mind munkahelyi közösségek, konferenciák, rendezvények megtartására,  mind aktív kikapcsolódásra, pihenésre.

Az épület előtti parkolónk 40 személygépkocsi és 4 autóbusz befogadására alkalmas. A parkolás ingyenes. A gyermekekkel érkező Vendégekre gondolva  egy kis játszótérrel rendelkezünk.
A téli sportok szerelmesei számára szaunát építettünk ki, hogy energiájukat ne csak éttermünkben, hanem szaunánkban is visszanyerhessék!

Éttermünket a kitűnő konyha, a bő választék, az udvarias kiszolgálás és a kedvező árak jellemzik. Étlapunkon a házias és a magyaros konyha finomságain túl a hal és a vad ételek is megtalálhatók.

Több különteremmel  is rendelkezünk.


Amennyiben szeretne korábban bejelentkezni, illetve később kijelentkezni szobájából, kérjük, forduljon a Recepcióhoz. Lehetőségeink szerint teljesítjük kérését, kollégáink tájékoztatják Önt az esetlegesen felmerülő extra költségről.

Megközelítés

Autóval: Budapest felől; Szombathelyig az M86-on, majd 87-es főúton haladva Kőszeg első épületcsoportja nagy parkolóval az út bal oldalán.

Ausztria felől: a határon - Kőszegnél áthaladva -  le sem kell térni a 87-es útról, Kőszeg utolsó épületcsoportja vagyunk az út jobb oldalán. ( OMV benzinkút után)

Vonattal és busszal érkezők a Vasút megállónál szálljanak le, s Szombathely felé sétálva a Gyöngyös patak mentén 5 perc sétával jutnak el panziónkba.

Kérésre szívesen kimegyünk Vendégeinkért a vasútállomásra!

Távolság  Kőszeg történelmi belvárosától:  1,8 km

SZOBAFOGLALÁS ONLINE

Panzió I.  

Az épület stílusával harmonikusan beleilleszkedik az alpesi környezetbe. Belső megjelenésében a fa az uralkodó, a szobák meleg hangulatát is ez adja meg.

2 ágyas szobáink  többnyire  itt találhatók részben a Kőszegi-hegyek felé adott  kilátással, hagyományos bútorzattal, külön ágyas és franciaágyas elrendezéssel.

Számos szobánk pótágyazható. A fürdőszobák ebben az évben teljes körű felújításra kerültek, megszépültek

Panzió II.  

Szobáink ebben az épületben modern harmóniát sugallnak. A szellős térben kényelmesen elfér egy nagyméretű franciaágy és egy szólóágy a gyermekkel érkező családokra gondolván. 

A fürdőszobákban zuhanyfülke található. A szobák egy része csodás panorámát kínál a Kőszegi-hegységre, az ablakok alatt csörgedező Gyöngyös patakra. 

A szobákban 1 pótágy elhelyezhető másik gyermek részére. 

.Bármelyik szobánk  igénybe vehető egyágyas szobaként, amely egy fő számára kényelmes elhelyezést nyújt.

 
 


Csatolt fájl(ok)

Vissza az előző oldalra!
Alpokalja Panzió-Étterem - Magyar